سیاهدانه مزه تلخی دارد و به شکل ادویه در مواد غذایی مانند ترشیجات استفاده میشود.
این دانه بومی جنوب غربی قاره آسیا است و از گذشته به عنوان ضد باکتری، ضد انگل و مسهل استفاده میشده.
تحقیقات نشان داده است که مواد معدنی و ویتامینهای موجود در سیاهدانه در درمان سل، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، میگرن و کمخونی مفید است.
اسیدهای چرب موجود در سیاهدانه آن را به نوعی مواد غذایی دشمن سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو هم بسیار مفید است.
سیاهدانه پتاسیم و آهن فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، موجب از بین رفتن یبوست و مسمومیت خونی میشود.
افرادی که بعد از سرماخوردگی مدام عطسه میکنند میتوانند جوشانده مخلوط سیاهدانه بوداده و
این مخلوط آنها را یاری میکند تا از شر عطسهها خلاص شوند.
مصرف سیاهدانه در وعدههای غذایی برای بانوان سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم بوده مفید است.
میخواهید چاق نشوید صبحانه بخورید
زایمان طبیعی و راحت با مصرف این گیاه
زیره بر هر درد بی درمان دواست!
دمنوش آویشن برای افزایش ایمنی بدن
درمان شب ادراری کودکان با پودر سنجد